Dětský pokoj

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dětský pokoj
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

Taky jsem je kupovala našim dětem.Prostě česká kvalita.

ggys22231
      Spolupracovník

Já koupila dětem http://www.penovepuzzle.cz  Je to česká kvalita,která vážně vydrží.

AAlenka79
      Spolupracovník

Ahoj chci dětem udělat v našem obývacím pokoji dětský koutek,ale nevím přesně co dát na zem aby si tam děti mohly hrát.Máme v pokoji parkety což je studené do nohou atd.

iirishanova
      Spolupracovník

ahoj .. mě by spíš zajímalo jakými hračkami dětem vybavujete pokojíky ? 🙂 já sama mám hrozně ráda dřevěné hračky, ale nevím jestli by to našim dětem něco řeklo .. jakou zkušenost  máte vy ?

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Máme doma pro malé děti pěnové puzzle české značky.Podívej se na penovepuzzle.My jsem tam kupovali pěnový koberec a je pořád jako nový.Chtěla jsem něco českého, co bude nezávadné.Né žádné levné výrobky z Číny.

ccwa12214
      Spolupracovník

Ahoj ráda bych koupila dětem do pokojíčku nějaké dobré pěnové puzzle.

MMakMak
      Spolupracovník

Ahoj Libuse, zkus se podívat sem https://www.biano.cz/produkty/detske-pokojove-sestavy Tady jsou krásné inspirace a neskutečná nabídka. Já jsem si tady třeba dost vybrala…

llibuse86
      Spolupracovník

Holky, hledám inspiraci, jak pěkně a funkčně zařídt dětský pokoj 🙂 Prosím o vaše rady a tipy 🙂

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist