Dětské vybavení

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dětské vybavení
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      KKryska
      Spolupracovník

Využily jste v postýlce hnízdečko ? Je dobré ho mít nebo je to zbytečná věc ?

DDendulkaN
        Spolupracovník

Hnízdečko bylo jedna z první věcí kterou jsem do postýlky objednávala. Všechny moje kamarádky ho měly a chálily si ho hlavně z toho důvodu, když se dítě přetáčí, tak se nestane, že se v noci bouchne o šprušle a vzbudí se.

KKryska
          Spolupracovník

Tak to mě nenapadlo. Dívám se právě na sleepee odkud chci objednávat výbavu tak aspoň vím, že mám vzít i to hnízdečko.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Co všechno od nich máš ?

iirishanova
      Spolupracovník

Nemáte pro děti houpací prkno ? Zajímalo by mě zda ho využívají ? 🙂 Mám dva kluky 1,5 a 3,5 a chtěla bych jim to pořídit na Vánoce.

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Dcerka si s ním hraje docela dost. Buď ho využívá jako houpačku nebo ho otočí a udělá si z něj „most“ 🙂

iirishanova
          Spolupracovník

Dívala jsem se právě na MonBaby, že ho tam mají, tak ho budu objednávat.

lleinhartova.linda
      Spolupracovník

Nakupuju jedině na eshopu postylky-vybaveni.cz je tam snad uplně všechno a velice příznivé ceny 🙂

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahoj maminky, ráda bych znala váš názor na to, jakou značku dětských věcí kupujete? Plenky, podložky, ubrousky, kosmetika? Díky moc.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist