Dětská drogerie

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Dětská drogerie
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      AAlecca
      Spolupracovník

Super, to jsem potřebovala vědět. Taky chci právě nakoupit větší alení, ať mám zásobu…

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

Tak to rozhodně koukni na tu drogerie-domu.cz. Tam nakoupíš a oni ti to bezvadně zabalené dovezou až domů.

AAlecca
          Spolupracovník

Jojo, už jsem udělala objednávku, tak právě čekám, než mi dojde avizo ohledně doručení 🙂

JJaninkaVesi
            Spolupracovník

No a jakou značku jsi nakonec zvolila? Tys chtěla něco šetrného pro děti, že? Objednala jsi ten waschkonig? 🙂

llibuse86
      Spolupracovník

Ahoj, koukala jsem na ni. Ta drogerie.domu vypadá hodně dobře. Oni doručí i větší objednávku domu? Jak je to zabalené? A je tato aviváž vhodná pro děti?

LLilianna
        Spolupracovník

Ahoj, já tam nakupuju veliká balení, ať mám na dlouhou dobu právě a nemusím věčně něco řešit. A doručení bylo vždy super, perktně zabalené.

LLilianna
      Spolupracovník

Nikdy jsem neměla tak měkké prádlo, jako s touto aviváží https://www.drogerie-domu.cz/avivaze-a-susicky/kuschel-weich-avivaz-1l-34davek/. Úplně ji zbožňuju 🙂 Tak myslím, že ta by byla dobrá, ne?

MMisanecek
      Spolupracovník

Ahoj holky, jakou dětskou drogerii byste doporučily? Jde mi o kvalitní a šetrné prací prášky a aviváže. Budu ráda za vaše tipy.

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist