Femina.cz
Vědci varují: Internet ničí milostný život
sex a vztahy
Podzim klepe na dveře a s ním i podzimní depka – dej jí vale s našimi tipy!
Osvětlení
Myslet vždy pozitivně je fuška. A ne vždy se to vyplatí, dodávají vědci
Rady a články o psychologii
Jaké hračky do ložnice? Zkus sexuální pomůcky dneška, které si zamiluješ (a nebudeš bez nich chtít být)!
Vše o sexu
Jak to udělat, aby ti život neproklouzl mezi prsty
test
2 hodiny středně těžké
Kvízy pro zábavu
Soutěže
Femina.cz > Fóra > Bydlení > Dětská drogerie
Super, to jsem potřebovala vědět. Taky chci právě nakoupit větší alení, ať mám zásobu…
Tak to rozhodně koukni na tu drogerie-domu.cz. Tam nakoupíš a oni ti to bezvadně zabalené dovezou až domů.
Jojo, už jsem udělala objednávku, tak právě čekám, než mi dojde avizo ohledně doručení 🙂
No a jakou značku jsi nakonec zvolila? Tys chtěla něco šetrného pro děti, že? Objednala jsi ten waschkonig? 🙂
Ahoj, koukala jsem na ni. Ta drogerie.domu vypadá hodně dobře. Oni doručí i větší objednávku domu? Jak je to zabalené? A je tato aviváž vhodná pro děti?
Ahoj, já tam nakupuju veliká balení, ať mám na dlouhou dobu právě a nemusím věčně něco řešit. A doručení bylo vždy super, perktně zabalené.
Nikdy jsem neměla tak měkké prádlo, jako s touto aviváží https://www.drogerie-domu.cz/avivaze-a-susicky/kuschel-weich-avivaz-1l-34davek/. Úplně ji zbožňuju 🙂 Tak myslím, že ta by byla dobrá, ne?
Ahoj holky, jakou dětskou drogerii byste doporučily? Jde mi o kvalitní a šetrné prací prášky a aviváže. Budu ráda za vaše tipy.
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.
*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz