Detoxikace

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Detoxikace
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMájinkaS
      Spolupracovník

<p style=“margin: 0px; font-stretch: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-family: Calibri; color: #000000;“>Zdravím, já vždy užívám 2 měsíce, ale vím, že ho můžete užívat i dlouhodobě.</p>

AAdelinda
      Spolupracovník

Holky a jak dlouho se užívá, aby byl efekt detoxu? A dá se např. užívat i dlouhodobě, nevíte?

MMiluška Nová
      Spolupracovník

Ahoj, já mám s doplňkem stravy – Ostropestřec forte taky výbornou zkušenost. Pomáhá hlavně ozdravit játra a je přírodního původu, takže do sebe nedáváš žádnou chemii.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Doporučuji https://gigalekarna.cz/produkt/swiss-naturevia-ostropestrec-forte-60-kapsli/. Obsahuje přírodní látku – Ostropestřec mariánský, který je antioxidant a chrání buňky před oxidačním poškozením, čímž přispívá k ochraně organismu před vnějšími vlivy. Navíc napomáhá čistit a ozdravovat játra a o to nám při detoxikaci vlastně jde. <span style=“color: #000000; font-family: Calibri; font-size: 11px;“> </span>

AAdelinda
      Spolupracovník

Zdravím, máte prosím zušenost jak nejlépe detoxikovat tělo po svátcích? Děkuji za tipy.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist