Darování vajíček

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Darování vajíček
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      llibenka789
      Spolupracovník

já jsem byla jednou a to na klinice https://www.ivf-zlin.cz/ na stránkách mají docela dost informací 🙂 a nebo se mužeš objednat třeba na nějaké konzultační hodiny aby ti doktor vysvětlil co a jak 🙂

KKatchorka
        Spolupracovník

Holky, jak časově náročný je to darování? A leží se pak nějak dlouho v nemocnici?

mmishelka78
        Spolupracovník

Na téhle klinice jsem taky byla, je super. Rozmýšlím se jestli nepujdu znova po novém roce… 🙂 ale kam bych eventuelně šla je jasné, je to senzační  klinika 🙂

GGabulkaKoc
          Spolupracovník

Takže ty už jsi darovat byla? A byla jsi na té IVF Klinice Zlín? A chystáš se zase?

eemakrul
      Spolupracovník

Takhle klinika IVF Zlín, je opravdu úžasná, já skvělý výsledky. Vysoký konpezační bonusy 🙂 Byla jsem na ní na darování  vajíček, a nemůžu jím nic vytknout, super péče o pacienta 🙂

PPenny
        Spolupracovník

Kdy jsi u nich byla? Je tam teď nějaké omezení kvůli covidu?

JJaninkaVesi
          Spolupracovník

Hele, oni mají veškeré aktuální info na webu https://www.ivf-zlin.cz/ a pokud nenajdeš, tak si zavolej, oni ti přesně řeknou co a jak…

BBedriška Malá
            Spolupracovník

Vidíš, to je dobrý otázka, ale asi bych se taky přímo obrátila na IVF Kliniku Zlín. Oni tě tam už nasměrují a řeknou co a jak.

llibuse86
      Spolupracovník

Ahojky, k tomu darování najdeš veškeré info tady https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Já jsem tam byla a ten jejich kompenzační program je senzační. Krom peněz, které jsou fajn, jsem hlavně ocenila to, že jsem se dozvěděla vše o svém zdravotním stavu 🙂

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

No, to je super 🙂 Tyhle informace jsou k nezaplacení 🙂

llibuse86
          Spolupracovník

To je pravda. Já jsem věděla, kam chci jít darovat, ale nevěděla jsem kam… taky jsem dostala doporučení na tu IVF Kliniku Zlín a jsem za to ráda. Fakt jsou tam super 🙂 Byla jsi tam už?

AAlecca
            Spolupracovník

Ahoj, jak to darování probíhá? A je to bolestivá procedura? A je potřeba hospitalizace?

lluciosek415
      Spolupracovník

Také si pohrávám s myšlenkou darovat vajíčka,, zajímal by mě postup a ta klinika IVF Zlín je opravdu tak dobrá? Je tu velmi doporučovaná..

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

IVF klinika Zlín je vynikající klinika! Rozhodně ji doporučím. Koukala ses na jejich web? Mají tam uvedený kompenzační program za to darování a ten teda stojí za to 🙂

AAlecca
      Spolupracovník

Jojo, já jsem dala na recenze… Ta klinika je fakt hodně doporučovaná, tak jsem se pro ně rozhodla. Navíc mají super kompenzační program… A to už rozhodlo definitivně.

PPolinko
        Spolupracovník

Takže ty jsi na IVF Klinika Zlín byla darovat vajíčka? A jednou nebo máš za sebou více odběrů? Jaká jsou kritérie pro dárkyně?

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

A podle čeho ses pro https://www.ivf-zlin.cz/ rozhodla? Máš nějaké reference?

MMisanecek
      Spolupracovník

A už ses rozhodla, kam? Já jsem si hledala info a líbí se mi ten program IVF kliniky Zlín… Budu ráda za info…

BBedriška Malá
        Spolupracovník

No, já se chystám tam 😀 Jinam nechci, tam mají nejlepší možnou péči.

JJarka50
          Spolupracovník

S dovolením bych se také přidala do diskuze, protože si s touto myšlenkou pohrávám už dlouho, tak bych se ráda dozvěděla víc. Když si tak procházím diskuze, tak si ženy hodně vybírají výše zmiňovanou kliniku. Ráda bych věděla proč zrovna tuhle ?

iirishanova
            Spolupracovník

Jestli myslíš kliniku ivf ve Zlíně, tak je to jednak díky jejich dobrému jménu, jejich úspěšnosti a taky proto, že zde pracují opravdu odborníci 🙂

JJarka50
              Spolupracovník

Na těch jejich stránkách jsem našla vesměs všechno, co jsem potřebovala https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek ale co jsem nikde nenašla, tak jak je to potom s aplikací těch injekcí ? Nejsem si jistá jestli to sama doma totiž zvládnu.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Nebyla 🙁 Jako chystala jsem se, ale kvuli tomu stavu, co ted je, tak jsem nešla. Ale jak to bude možné, hned bych ráda šla…

MMisanecek
      Spolupracovník

Nazdárek 🙂 Holky, byla jste některá darovat vajíčka? A pokud ano, kde jste byly? Jak to vlastně probíhá?

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist