Dárky

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dárky
  • Toto téma obsahuje celkem 35 odpověďí. Do diskuze (19 hlasů) se naposledy zapojil uživatel eevcasl a poslední změna proběhla před 3 roky, 2 měsíci.
Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMarkyMala
      Spolupracovník

No jo, chlapi to mají jednoduchý. My ženský musíme vymýšlet. Ale stejně nás to baví 😀 No, přidám tip na super shop s hezkými dárky nekupto.cz. Doporučuju mrknout 🙂

KKarloss
      Spolupracovník

Podle mě to my chlapi máme jednoduché a očekává se od nás květina. Dostal jsem doporučení na floreu, takže květiny objednávám už jenom tady.

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Co jí koupit něco se jménem nebo svíčku ? Podívej se na nekupto.cz tam mají hodně velký výběr tady těch věcí.

kkvapik
      Spolupracovník

Podělte se o tipy, co koupit pro miminko jako dárek, kromě oblečení?

hhancanov
        Spolupracovník

Já třeba kupovala pro kamarádku a její mimi kousátko 🙂

kkvapik
          Spolupracovník

To je skvělej nápad, kdes ho koupila?

hhancanov
            Spolupracovník

Tady https://www.desami.cz/ líbilo se mi že je to česká výroba 🙂

eevcasl
              Spolupracovník

Mají krásný věci, skvělej tip 🙂

kkvapik
              Spolupracovník

Aha moc se mi to líbí, děkuju 🙂

hhancanov
              Spolupracovník

Není vůbec zač, hlavně jestlis něco vybrala 😉

kkvapik
              Spolupracovník

Jojo vybrala jsem kousátko a ještě klip na dudlík, mooc se oboje líbilo (mamince a i mimi podle všeho) 🙂

hhancanov
              Spolupracovník

Tak to mě těší že jsem dobře poradila

iirishanova
      Spolupracovník

Prosím pěkně, sháním pro synovce zvířátka a měla by to být zvířátka z Afriky, co je ovšem podmínkou, tak aby byly hračky zdravotně nezávadné, protože má ještě mladšího bráchu, který všechno strká do pusy.

KKryska
        Spolupracovník

To se  podívej tady na ten eshop mojofun.cz  , kde tady ty zvířata mají a všechna zvířátka jsou z nezávadného certifikovaného plastu takže nemusíš mít obavy.

mmilka8
      Spolupracovník

Máte někdo doma kuchyňku na hraní? Kde jste sehnali?

hhancanov
        Spolupracovník

Taky bych byla ráda za tip, ideálně dřevěnou

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Chtěla bych nechat mamince udělat tričko s potiskem, ale potřebovala bych poradit s firmou, která dělá potisk opravdu kvalitní. Našla bych tady někoho se zkušeností ?

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Když jsem nechávala dělat Vánoční trička, tak jsem si našla eshop fajntricko.cz a s výsledkem jsem byla spokojená. Potisk je kvalitní a pořád perfektně drží a neolupuje se.

lenka3kubin@seznam.cz
          Spolupracovník

Jakým způsobem probíhá domluva když mám svou vlastní představu ?

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

Když si najedeš přímo na jejich stránky, tak je tam formulář, který vyplníš a na ten ti pak oni reagují.

lenka3kubin@seznam.cz
              Spolupracovník

Nakonec jsem vybrala z těch jejich potisků 🙂 https://www.fajntricko.cz/p/2406/tricko-nejlepsi-maminka-darek-pro-mamu-den-matek

JJarka50
      Spolupracovník

Co vaše chlapečky nejvíc baví ? Potřebovala bych poradit s dárkem pro synovce. Je mu 5 ale vůbec nevím co by se mu mohlo líbit.

JJaninaR
        Spolupracovník

Asi bych spoléhala na to, že je to kluk a budu mít vztah k autíčkům, tak co něco jako way to play ? 🙂

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahoj, když má u nás někdo narozeniny nebo svátek, vždy mu nechám doručit květinu. To je krásný dárek a každýho potěší. Doporučuju objednávat od florea. Tam mají krásnou nabídku a hlavně víte, co obdarovaný obdrží 🙂

kkvapik
      Spolupracovník

Jakou máte podložku na hraní? Sháním nějakou měkkou a dobře izolující co může i ven. Díky za tipy.

nnadanov
      Spolupracovník

Chtěla bych koupit naší malé k narozeninám dřevěný domeček pro panenky, poraďte kde sehnat, aby něco vydržel a byl už i s nábytkem. Díky 🙂

vverca.broukk
      Spolupracovník

Podívej se na picasee.cz , vybereš si typ telefonu, nahraješ fotku a je hotovo 🙂

PPetran.
      Spolupracovník

Ty jo, tak je dobrý nápad můžeš mi napsat kde se dá takový kryt pořídit? Děkuji

vverca.broukk
      Spolupracovník

Zdravím, my jsme jí koupili dárkový koš a k tomu jsme jí nechali udělat kryt s fotkou jejich vnoučat a byla nadšená, řekla bych až dojatá 🙂

PPetran.
      Spolupracovník

Ahoj hledám nějaký originální dárek pro naši tchyni,  dáte mi sem typy co jí koupit? Klidně i to co mělo úspěch u vašich tchýních nebo maminek. Děkuji

Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist