dárek

Femina.cz > Fóra > Móda > dárek
Ukazuji 29 odpovědí vlákna
  • Autor
      hhancanov
      Spolupracovník

Co budete kupovat k Vánocům?

eevcasl
      Spolupracovník

Já třeba vybrala kabelku 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Naposledy jsem obdarovávala kamarádku, a to náušnicemi, tak měla velkou radost.

ffemuska
      Spolupracovník

Taky se mi dárkový poukaz líbí jako vhodný dárek, desku ať si pak obdarovaný navrhne sám.

kkikajda
      Spolupracovník

Jako tip na dárek pro přítele taky super, přidala bych k fotografii jeho oblíbené spotify.

lleoneska
      Spolupracovník

Onglazz nabízí dárkové poukazy. Určitě toho využiji pro rodiče k vánocům.

jjandulka25
      Spolupracovník

Pro mamku k narozeninám jsem dostala tip na http://www.onglazz. Dělají moc hezké skleněné desky s fotkou. Vypadá to hodně luxusně.

mmichala69
      Spolupracovník

Mně se jako dárek osvědčilo dávat osobnější věci, jako jsou věci s potiskem 🙂

nnanna
      Spolupracovník

Tak náušnice měly velký úspěch, teď objednávám jedny ještě pro sebe 🙂

kkvapik
        Spolupracovník

No tak to jsem ráda že jsem dobře poradila

kkvapik
      Spolupracovník

Koukněte na HotDiamonds, mají super výběr krásných a originálních stříbrných šperků.

nnanna
        Spolupracovník

To teda jo, moc díky za tip, konečně mám vybráno

kkvapik
          Spolupracovník

Není zač, tak hlavně ať udělá šperk radost

RRikina
      Spolupracovník

Dárek jako poděkování určitě pošlu své dlouholeté kamarádce. Vím, že má ráda růže, takže určitě kytku z nich.

kkikajda
      Spolupracovník

Mamka miluje růže, určitě ji nechám od nich kytici růži poslat. Chci ji překvapit.

lleoneska
      Spolupracovník

Mají výběr nádherných kytic. Mamka bude mít narozeniny, určitě jí takto udělám radost.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Dívala jsem se na jejich stránky. Vybrala jsem https://www.florea.cz/produkty/krabicky-ruzi-1, chci udělat narozeninové překvapení dceři.

ffemuska
      Spolupracovník

Nedávno mě manžel potěšil krásným dárkem v podobě  nádherné kytky růži. Doručil mě ji kurýr. Byla od Florea.

kkatkakatule
      Spolupracovník

Já teď objednávala odtud https://www.hotdiamonds.cz/ mají originální šperky za dobré ceny

nnanna
        Spolupracovník

Děkuju za radu, mají moc hezké věci.

kkatkakatule
          Spolupracovník

Tak snad vybereš, já mám od nich náušnice a přívěsek a přemýšlím ještě nad jedním prstýnkem

kkvapik
      Spolupracovník

Co dát jako dárek novomanželům? Říkali, že nic nepotřebují do domácnosti, žijou spolu už dlouho, takže přemýšlím nad něčím pro radost, co jim zároveň zůstane jako památka.

hhancanov
        Spolupracovník

Podívej se na https://www.bewooden.cz/ my dávali ženichovi dřevěného motýlka a nevěstě náušnice, nechali jsme na ně vygravírovat datum jejich svatby 🙂

mmilka8
      Spolupracovník

Chci koupit mamce stříbrné náučnice, ale nikde mě zatím žádné neoslovily, poradíte nějaký dobrý e-shop?

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Já jsem mamce ke dni matek kupovala náhrdelník a ten se mamce líbil moc. Běžně jí šperky nekupuju, protože co se týče jejího vkusu, tak je poměrně náročná, o to víc mě ale potěšilo, že jsem se s tím náhrdelníkem trefila.

iirishanova
        Spolupracovník

Tak je pravda pokud člověk neví co dotyčný nosí nebo co se mu přesně líbí, tak je to docela risk. Jaké šperky se mamce líbí ?

mmichala69
      Spolupracovník

Já jsem mámě ke dni koupila tématické tričko a udělalo jí velkou radost 🙂

RRikina
      Spolupracovník

Bude den matek, věnuji mamce dárkový poukaz, ať si navrhne skleněnou desku s fotkami vnoučat podle sebe.

AAndryna
      Spolupracovník

Poslední desku jsem nechala udělat se společnou fotkou s přítelem, přidala jsem k tomu naši oblíbenou písničku a máme úžasné spotify.

ggiska
      Spolupracovník

Úžasný a originální tip, hned jsem si u OnGlazz objednala.

jjandulka25
        Spolupracovník

A objednala jste si některou z jejich nabízených šablon, nebo jste si vytvořila svou?

AAndryna
      Spolupracovník

Zkuste se podívat na https://www.onglazz.cz/. Mám od nich takto pár fotografiií udělaných. Tento Design se hodí do každého interieru.

ggiska
      Spolupracovník

Ráda bych udělala radost příteli a vlastně i sobě. Strávili jsme krásnou dovolenou v exotice.  Líbil by se mě tip na originální rámeček, nebo stojánek. Chtěla bych něco luxusního.

PPetran.
      Spolupracovník

V pondělí večer jsem ho objednala a ve středu jsem ho měla doma, takže jsou opravdu rychlý!

jjaarkkaa
      Spolupracovník

Vybírám dárek pro přítele, napadlo mě koupit nějaké stylové hodinky, ale zatím mě žádné nezaujaly, poradíte?

AAlenka79
      Spolupracovník

Jé, tak to je super a za jak dlouho ti kryt prosím udělají?

PPetran.
      Spolupracovník

Zdravím za sebe ti mohu doporučit tento eshop https://www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie, kryt mám na svém telefonu a je moc hezký 🙂 Kryt ti navíc pošlou v krásné dřevěné krabičce, takže kdyby jsi ho chtěla dát někomu jako dárek, tak ho nemuíš ani balit!

AAlenka79
      Spolupracovník

Ahoj, nevíte náhodou kde se dá nechat udělat kryt na telefon s fotkou, nemáte vyzkoušený nejlépe nějaký eshop?

Ukazuji 29 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist