Conversky

Femina.cz > Fóra > Móda > Conversky
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel GGabulkaKoc a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      GGabulkaKoc
      Spolupracovník

Conversky jsem kupovala v kamenné prodejně. Ale to jsem si už dávno odvykla a nakupuju na e-shopu. NA different mají dobrou nabídku.

JJaninaR
      Spolupracovník

Na conversky si dělám zálusk už nějakou dobu, ale zajímalo by mě jestli to číslování odpovídá ? Mám na differentu vyhlídlé dvoje, tak nevím jestli oboje objednat v té samé velikosti nebo vzít jeden pár o číslo větší.

mmichala69
      Spolupracovník

Conversky mám troje a všechny jsem si objednávala přes tady ten eshop ww.different.cz/converse. Mají jednak pořád nějaké akce a jisto jistě mají originály, takže tady nemusíš mít strach 🙂

JJarka50
        Spolupracovník

Super, mrknu jaké mají modely a snad se mi podaří nějaké vybrat 🙂

JJarka50
      Spolupracovník

Odkud si holky objednáváte converse tenisky ? Chci si pořídit nějaké nové botky, ale conversky jsem si nikdy takhle přes net neobjednávala, tak mám strach, aby mi nepřišly fejky.

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist