Co pro příteli k narozeninám ?

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Co pro příteli k narozeninám ?
  • Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (11 hlasů) se naposledy zapojil uživatel opand@seznam.cz a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      opand@seznam.cz
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“361″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“361″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl67″ style=“height: 69.95pt; width: 271pt;“ width=“361″ height=“93″>Dobrý den,chtěla bych svému příteli koupit na jeho narozeniny nějakou kvalitní zmrzlinu,ale nevím jakou.Poradíte mi někdo?</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

JJaninaR
      Spolupracovník

Já chlapovi koupila masturbátor a musím vám dámy říct, že to byl zatím nejvděčnější dárek 😀 https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/masturbatory/realisticke-provedeni/pipedream-pdx-elite-fuck-o-matic

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Koupila bych mu něco sladkého jestli má rád čokoládu. Kde si myslím, že vybereš, tak je tady čokoládovna Janek. Mají svůj eshop kde toho mají spoustu.

KKarloss
      Spolupracovník

Jestli vám do toho baby můžu vstoupit, tak mě nejvíc potěšilo když mi přítelkyně koupila novou herní židli k počítači 😉

mmichala69
      Spolupracovník

Dívám se, že přemýšlíme hodně podobně akorát já jsem se teda plácla přes kapsu a koupila nám společnou hračku, tak se už nemůžu dočkat 😛 https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibratory-pro-pary/vibrator-lelo-tiani-3-cerna

mmarkurka5
      Spolupracovník

Co mu udělat hezký den .. vzít ho někam na dobrý oběd popřípadě večeři a jako třešničku ho vzít na únikovou hru ? Je možné se na recepci domluvit, že se mu do hry schová dárek, kdyby si mu chtěla ještě něco dát a ze své zkušenosti můžu říct, že mu to udělá rozhodně radost. Takhle jsem to naplánovala pro svou sestru a byla unešená 😉

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Připojím se, přítel má narozeniny za měsíc a já jsem veškeré nápady co jsem měla vyplácala na vánoce…

KKryska
      Spolupracovník

Já to pojmu tak že udělám radost nám oběma a uděláme si hezký večer. Večeře, zpestření v podobě striptýzu a pak samozřejmě sex akorát mu chci koupit ještě nějaké tabletky, aby mi dýl vydržel.

JJarka50
        Spolupracovník

U  nás to po sexuální stránce taky není nebo teda nebyla žádná sláva, ale co bere ze supererekce.com viamax, tak ten sex za něco stojí a nikdy jsem lepšího sexuálního partnera neměla. Akorát je potřeba jisté problémy řešit 😉

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Mám to naplánované podobně akorát jako dárek jsem mu vybrala masturbátor v realistickém provedení, tak jsem zvědavá co na to řekne. Jako docela jsem koukala, co všechno na těch ekondomech pro chlapy mají.

DDendulkaN
      Spolupracovník

Ahoj, potřebovala bych poradit popřípadě když mi tady necháte nějaké tipy, co koupit chlapovi k narozeninám, co ho potěší ?

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist