Co na posílení vztahu

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Co na posílení vztahu
  • Toto téma obsahuje celkem 14 odpověďí. Do diskuze (13 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Máte někdo zkušenost s nějakými afrodiziaky?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj holky, chci se zeptat… bude valentýn. My si pravidelně dáváme nějakou sexy erotiku… Co máte v plánu vy letos? Budu ráda za inspiraci…

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

My doma nemáme jediný a nejmenší problém se sexem, ale zkusili jsme si koupit erotickou hračku a teď je to ještě lepší. Tak doporučuju zkusit tuto cestu.

hhancanov
      Spolupracovník

Klape nám to, ale v posteli máme poslední dobou problémy, partner má potíže s erekcí, řešil jste to někdo? Co byste poradili?

jjancajanicka
        Spolupracovník

Ať zkusí https://www.amarex.cz/ manželovi to s tímhle problémem hodně pomohlo. Je to přírodní doplňek stravy, a co ho manžel bere tak nejen, že má mnohem pevnější erekci, ale taky víc vydrží a víc si to v posteli užívá…hodně mu to zase zvedlo sebevědomí, takže na to má teď i mnohem častěji chuť

hhancanov
          Spolupracovník

Opravdu? To zní skvěle, a navíc se mi líbí, že je to přírodní, to jsem ani nedoufala, že něco takového bychom našli. Zkouším objednat, díky moc.

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Super jsou ty párové hračky, proto se taky dělají a slouží tady k tomu zpestření 😉 momentálně s partnerem zkoušíme tady tento a je to něco úúúžasného ! https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibratory-pro-pary/satisfyer-pro-4-couples

mmichala69
      Spolupracovník

Co vyzkoušet nějakou hračku jestli je i ten druhý pro ? Když jsme měli ve vztahu problém co se týče sexu, tak jsem hledala inspiraci na ekondomech 🙂

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Vřele doporučuju, oživí to nejen sex, ale posílí to i vztah 😉 osobní zkušenost ..

mmonigue77
      Spolupracovník

Napada me ten vztah nejako okorenit v loznici, kdyz to klape v loznici klape to i normalne, to je muj nazor. Takze urcite, nejaky darek jiste potesi :-)))

AAlenka79
      Spolupracovník

Něco jí tam určitě koupím.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Podívej se na erosstar Manžel mi tam občas koupí nějaký super vibrátor.

AAlenka79
      Spolupracovník

Ahoj vůbec nevím co mám koupit na posílení našeho vztahu?Už to není jako dřív.

Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist