Co na podporu erekce?

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Co na podporu erekce?
  • Toto téma obsahuje celkem 33 odpověďí. Do diskuze (19 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Máte někdo zkušenost s erekčníma kroužkama?

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

Hele, holky, spíš než pilulky, bych zkusila koupit lubrikant na podporu erekce 🙂 Na e-kondomy mají super nabídku. Ozkoušeno a supeeer 🙂

jjancajanicka
      Spolupracovník

Doporučuju https://www.amarex.cz/ je to přírodní doplněk stravy a manželovi velmi pomáhá. Nejen, že má mnohem lepší erekci, ale taky má větší výdrž a celkově si sex víc užívá 🙂

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Holky nemáte zkušenost i s něčím na povzbuzení pro ženy. Neříkám, že mám problémy s chutí na sex pořád, ale někdy bohužel ano a chlap patří zrovna mezi ty, co to chtějí každý den :/

llucasice
      Spolupracovník

Co třeba vyzkoušet nějaké lubrikační gely na podporu erekce? Nebo nějaká afrosidiaka? <b></b><i></i><u></u>

iirishanova
      Spolupracovník

Co vyzkoušet vakuovou pumpičku ? U nás to teda efekt má 😉

mmichala69
        Spolupracovník

Na zlepšení možná ano, ale na výdrž určitě ne, to jsou lepší ty přípravky, o kterých jsme si tu spolu někde psaly.

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Na erekci jsou nejlepší přípravky co jsou určené na podporu erekce, ale vakuová pumpa je spíš určená pro pány, co s erekcí problémy nemají a je to pro ještě větší tvrdost penisu 😉

mmichala69
        Spolupracovník

Můžu vědět jak se s ní pracuje ? Není potřeba předtím nějak penis namazat lubrikantem ? Jakou konkrétně máš jestli se můžu zeptat ?

iirishanova
          Spolupracovník

Na tu vakuovku není třeba lubrikant, nicméně problémy s erekcí bohužel nevyřeší. Můj chlap s ní bohužel problémy má takže jsme koupili na zkoušku red power ze super erekce a to teda účinkuje jak má .

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Napadá mě se mrknout na http://www.e-kondomy.cz   Je tam vše co se týká sexu.Kamarád tam nakupuje velmi často a chválí si to

mmichala69
        Spolupracovník

Ty afrodisiaka mi přijdou slabé, lepší jsou podle chlapa ty přípravky na erekci, co jsou třeba na supererekci.com nebo co jsou přímo určená na erekci.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Jsem hodně stydlivej.Radši bych si něco objednal z domu.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Ahoj nemáte někdo zkušenosti s nějakým gelem na erekci?Radši bych nějaký gel než do sebe cpát tablety.

rrjapseznam-cz
        Spolupracovník

Si zajdi do sexshopu.Mají tam plno takových věci.

dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

Takové věci mají na http://www.e-kondomy.cz a plno jiných věcí.Manžel mi tam koupil minulý měsíc krásnou sexy košilku.

AAlenka79
      Spolupracovník

Ahoj kde bych koupila svému muži něco na pořádnou erekci?Je mu sice 45let ale s erekcí má velké problémy.

ppetra_ulrich
      Spolupracovník

no záleží jakým směrem se chceš vydat? 🙂 my teď testujeme různé hračky a některé jsou opravdu super

lluvi
      Spolupracovník

ahoj holky, máte něco ozkoušeného? díky

llibuse86
      Spolupracovník

No, zkus mrknout tady 🙂 http://www.supererekce.com/ Za nás doporučuju red power 🙂

zzvonilka
      Spolupracovník

Co na podporu erekce?

Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist