Co na migrény :(

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Co na migrény :(
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Mně hodně pomohlo když jsem začala doplňovat hořčík.

nnadanov
        Spolupracovník

A v jaké formě ho užíváš?

kkvapik
          Spolupracovník

Kupuju si magnésium od VitasLife, tak se podívej na jejich nabídku, mají čistě přírodní, takže se dobře vstřebává.

nnadanov
            Spolupracovník

Aha supr, díky, líbí se mi, že je to čistě přírodní takže vyzkouším, snad mi to taky pomůže

kkvapik
              Spolupracovník

Není za co, tak hlavně aby ti to taky pomohlo.

nnadanov
              Spolupracovník

Tak už ho začínám brát, tak doufám, že brzo pocítím úlevu

kkvapik
              Spolupracovník

Tak jak? Pomáhá? 🙂

nnadanov
              Spolupracovník

No fakt jo! Musím to zaťukat, snad to vydrží.

kkvapik
              Spolupracovník

Tak super, to jsem ráda.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

O léčebném konopí jsem hodně četla, ale nemám zkušenost. Migréna,únava, stres s tím mám taky problémy. Moc se mě tento tip líbí.

jjandulka25
      Spolupracovník

Prošla jsem si stránky, dozvěděla jsem se spoustu nového. Kapky už mám objednané,  těším se na jejich účinek. Píší, že spolehlivě pomáhá i s problémy se spánkem.

ffemuska
      Spolupracovník

Není se čeho bát.  Tyto přípravky jsou certifikované. Jsou vyráběné pouze z přírodních látek, a použité kanabinoidy jsou legální a bez omamných účinků. Projděte si jejich http://www.cannacare.cz  Dozvíte se spoustu užitečného, třeba že CC produkty jsou vyráběné v České republice ve špičkových laboratořích BIOCEV .

jjandulka25
      Spolupracovník

Našla jsem si na netu, že se jedná o konopné kapky. Nejsou návykové? Neovlivňují nějak pozornost?

ffemuska
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“390″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“390″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl66″ style=“height: 30.0pt; width: 293pt;“ width=“390″ height=“40″>Migréna je u mě spojená spojená dost často s únavou a stresem. Řeším to<span style=“mso-spacerun: yes;“>  </span>kapkami s CBD.</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

kkatkakatule
      Spolupracovník

Mně s migrénami hodně pomohl hořčík…

iirishanova
      Spolupracovník

Já beru na migrény konopné kapky a ty mi teda musím zaklepat zabírají. Měla jsem i problémy s nespavostí a užíváním kapek to úplně odeznělo. On ten stres udělá bohužel hodně, taky jak jsem změnila zaměstnání a byla v jednom kole, tak to bylo jedno k druhému.

mmichala69
        Spolupracovník

Našla jsem si stránky, kde mají konopné produkty a zaujal mě tady ten sirup, tak si ho budu objednávat protože co jsem tak četla, tak by mi to mohlo pomoct https://www.carun.cz/konopne-potraviny/konopny-sirup-s-prichuti-zazvoru-bio-300-ml-61

iirishanova
          Spolupracovník

mám zkušenost úplně s těmi samými plus mám výbornou zkušenost i s tou jejich mastí, co si dávám na ekzém.

mmichala69
      Spolupracovník

Jak bojujete s migrénami ?? V posledním roce mě trápí víc než dost .. Přisuzovala bych to změně zaměstnání a zvýšenému stresu. Většinou to řeším pomocí ibalginů, ale přijde mi, že už mi nezabírají tak jak ze začátku. Budu ráda za nějakou radu, jak bych se toho mohla účinně zbavit.

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist