Co na citlivou pleť

Femina.cz > Fóra > Krása > Co na citlivou pleť
  • Toto téma obsahuje celkem 26 odpověďí. Do diskuze (18 hlasů) se naposledy zapojil uživatel jjancajanicka a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjancajanicka
      Spolupracovník

Zkus kosmetiku Iuvenio, je veganská a bez parfemace atd. mně moc vyhovuje

mmilka8
      Spolupracovník

Co byste poradili na citlivou pleť se sklony k akné?

eevcasl
        Spolupracovník

Mně se moc osvědčila kosmetika Nobilis tilia, je to česká přírodní kosmetika a mají skvělou řadu na akné, připojuju odkaz https://eshop.nobilis.cz/

kkvapik
        Spolupracovník

Taky mám problematickou pleť, tak budu ráda za tipy. Chtěla bych zkusit něco přírodního.

mmilka8
          Spolupracovník

To se mi líbí, děkuju zkusím

eevcasl
            Spolupracovník

Za málo ráda jsem poradila

JJaninaR
      Spolupracovník

Nemáte prosím někdo zkušenost se značkou Philip Martins ?

KKryska
        Spolupracovník

Vlasovou a tělovou péči mám jenom od něj a zlomila jsem na to i chlapa. Nejvíc ho zaujal sprchový gel, co voní jako kadidlo a když se ráno osprchuje, tak je na něm cítit celý, což miluju 🙂

JJaninaR
          Spolupracovník

Na kolik taková kosmetika přijde a kde ji kupuješ ? To asi nebude k dostání v drogérii ?

nnanna
      Spolupracovník

Taky mi moc vyhovuje kosmetiku Iuvenio, je veganská, bez barviv, parfemace…

iirishanova
      Spolupracovník

Kdo má kvalitní kosmetiku, tak je benecos, doporučuju kouknout 🙂 hlavně ti, co máte citlivější kůži http://www.milujubio.cz/telova-a-vlasova-kosmetika/

mmichala69
        Spolupracovník

Máš něco vyzkoušeného, že by si mi něco doporučila ? 🙂

hhancanov
      Spolupracovník

Mám citlivou pleť, ale chci používat hlavně přírodní produkty, takže jestli se vám někomu osvědčil nějaký přírodní krém na citlivou pleť, prosím poraďte 🙂

kkatkakatule
        Spolupracovník

Tak na citlivou pleť je přírodní kosmetika nejlepší 🙂

JJarka50
      Spolupracovník

Já mám zatím výbornou zkušenost s péčí o pleť od iuvenia, kdy používám ty jejich přípravky na čištění pleti a pak následnou péči jako je sérum a krém a pleť se i o dost zlepšila.

mmichala69
        Spolupracovník

Je tohle to sérum ? https://www.iuvenio.com/nano/ Dívala jsem se na jejich stránky a kosmetika vypadá fakt zajímavě a nejvíc mě zaujalo to sérum, hlavně ta aplikace, s tím jsem se u žádné jiné značky ještě nesetkala 🙂

kkami.veverkova
      Spolupracovník

Na citlivou pleť používám značku Ariul, jejich masky jsou bezkonkurenční, prozatím se mi nestalo, že by moje pleť špatně reagovala, což se mi stává běžně u kosmetiky pro citlivou pokožku. Na příklad z Biodermy jsem červená jak rajče ještě půl hodiny.

KKarkolka
      Spolupracovník

Ahojky mám dost citlivou pleť a nemůžu zatím najít žádnou kosmetiku, která by mi seděla, máte někdo stejný problém?

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahoj, jasně, že dá… Mě se to podařilo a konečně 🙂 Nejlepší je opravdu bio kosmetika. Sama používám tuto značku https://www.couleur-caramel.cz. Je to kosmetika šetrná, dlouhotrvající a hlavně příjemná. Tak zkus tu 🙂

mmichala69
        Spolupracovník

Jaké u té bio kosmetiky bývá složení ?

lenka3kubin@seznam.cz
          Spolupracovník

Jestli chceš vidět, jak má vypadat složení u kvalitních přírodních krémů, tak se určitě podívej na http://www.lobey.cz

mmichala69
            Spolupracovník

Děkuju moc, už mám doma vzorečky které jsem zkoušela a byla jsem překvapená jak krásně voní, to jsem si myslela, že jsou tady ty přírodní krémy bez vůní 🙂 nicméně už jsem si objednala ten balíček krémů na pleť tak se na ně těším.

iirishanova
              Spolupracovník

Za jak dlouho ti ty vzorečky přišly ?

AAlecca
      Spolupracovník

Holky, mám dotaz. Dá se na citlivost pleti vyzrát třeba nějakou šetrnou kosmetikou? Já nevím, třeba bio kosmetikou?

Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist