Co dělat o víkendu

Femina.cz > Fóra > Zábava > Co dělat o víkendu
  • Toto téma obsahuje celkem 7 odpověďí. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel mmartinka988 a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 1 odpověď vlákna
  • Autor
      lleinhartova.linda
      Spolupracovník

Napadá mě třeba úniková hra:-) Jestli jsi už na něčem takovém byla, je to super odvaz:-)

mmartinka988
        Spolupracovník

To zní zajímavě, pořád o tom slyším, ale na žádné jsem nikdy nebyla 🙂 Znáš nějakou dobrou  co je i v Brně?

lleinhartova.linda
          Spolupracovník

jj v Brně je super tahle http://www.brainfaq.cz .. Je to super hra, mají těch únikovek tam víc..Já bych na dvou z nich o obě byli super at vyberete jakou chcete tak si myslím že se vám to bude líbit, byl to super zážitek 🙂

mmartinka988
            Spolupracovník

Vypadá to fakt dost dobře:-) Tohle by mě nikdy nenapadlo teda:-) A na jaké konkrétní jsi byla?:-)

lleinhartova.linda
              Spolupracovník

Já byla na dvou a to na labyrintu a kukaččím hnízdě:) A obě byli super ale labyrint se mi líbil asi víc 🙂

mmartinka988
              Spolupracovník

Oba ty hry podle popisu na stránkách zní zajímavě ale víc mě asi zaujal labyrint 🙂 Asi to vyzkoušíme, co jsem tam četla na internetu tak to bude asi opravdu dobré, ale uvidím po vlastní zkušenosti.. třeba nakonec vyzkoušíme všechny hry 😀

mmartinka988
              Spolupracovník

Já věřím že at  si vybereš jakoukoliv z nich že se ti to bude líbit 🙂

mmartinka988
      Spolupracovník

čaukoo, chtěla bych něco podniknout a nechci sedět doma nemáte nějaký tip? Něco záživného.. 🙂

Ukazuji 1 odpověď vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist