Clip-in vlasy Brno – zkušenosti

Femina.cz > Fóra > Krása > Clip-in vlasy Brno – zkušenosti
  • Toto téma obsahuje celkem 44 odpověďí. Do diskuze (22 hlasů) se naposledy zapojil uživatel DDendulkaN a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninaR
      Spolupracovník

Jaká je holky životnost těch vlasů ?

mmichala69
      Spolupracovník

Já mám zatím nejlepší zkušenost s clip vlasy levně 🙂 mají jak kvalitní vlasy, tak i přímo prodlužují.

KKryska
      Spolupracovník

Není to dlouho co jsem si nechávala dělat vlasy u clipinhair.cz a jsem moc spokojená, jak s kvalitou vlasů, tak se samotným prodloužením 🙂

JJarka50
      Spolupracovník

Kdo má kvalitní vlasy na prodloužení, tak je hotstyle. Mám ty jejich evropské vlasy a od mých vlastní je kvalita k nerozeznání.

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Dala jsem na tebe, tady ten eshop se mi i nejvíc zamlouval a objednala jsem si konečně clipy k prodloužení 🙂 už je mám přidělané a vypadjí úúžasně ! Konečně mám dlouhé a husté vlasy 🙂

MMakMak
      Spolupracovník

Ahoj, já si clip in kupuju na https://www.clip-in-vlasy.eu a tam jsou to teda pravé vlasy. Což je naprosto senzační, protože se s nimi krásně pracuje a navíc jsou kvalitní, takže vydrží dlouho. A teda osobně mohu pravé vlasy jenom doporučit.

mmichala69
        Spolupracovník

Tak on ani ten japonský kanekalon není úplně špatný 🙂 začínala jsem na něm a i tak udělal dost parády ;).

LLilianna
      Spolupracovník

A kvalitou jsou vlasy jak? Jsou to pravé vlasy?

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Jsou ty pravý vlásky o hodně dražší v poměru s těma umělýma ?

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Dívala jsem se, že tam moc velký rozdíl není takže budu brát určitě ty pravé evropské 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
            Spolupracovník

Tak půjdu na doporučení nakonec do těch pravých evropských a vybrala jsem si eshop clip vlasy levně. Podle recenzí jde o spolehlivý obchod, tak se na vlásky už těším 🙂

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

No já je mám už doma a jsou naprosto úžasné, teď už jenom počkat až zase otevřou kadeřnictví ať si je můžu nechat nasadit. Akorát teda ještě přemýšlím jestli je potřeba tady na ty umělé vlasy používat nějaké speciální šampony.

mmichala69
          Spolupracovník

Rozdíl tam samozřejmě je, ale ne nijak velký a mám li za sebe říct jestli pravé nebo ty umělé, tak jednoznačně pravé. Jsou hodně kvalitní a i přes to, že je fénuju  a kolikrát i žehlím jsou pořád krásné.

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

Já si budu objednávat určitě ty pravé evropské, má je hodně mých kamarádek a jsou fakt moc pěkné a hlavně i to prodlužko mají dobře udělané.

mmichala69
              Spolupracovník

Ty evropské jsou moc pěkné a ta kvalita je taky jinde, proto bych je chtěla 🙂

iirishanova
              Spolupracovník

Taky mám evropské vlasy a neměnila bych .. ještě si chci objednat tu připínací ofinu, nemáte s ní zkušenost jak vypadá když se nasadí ? Nevypadá to blbě ?

zzralok.85
      Spolupracovník

Jo? Tak ty já neznám? Já jsem si zamilovala clip-in-vlasy.eu. A ti mají neskutečnou nabídku. Moc doporučuju. Hlavně jsou na mailu a poradí ti s výběrem odstínu.

rromca.ruzova
      Spolupracovník

Holky, chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenosti se stránkou https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/? Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy mám je dost lámavé a nedorostou tak dlouhé, tak mě napadlo si je  nechat prodloužit. Máte s tím zkušenosti děkuji.

LLiliem
        Spolupracovník

Já mám velmi dobré zkušenosti s touto stránkou můžu ti ji vřele doporučit. Mají tam i bezplatné poradenství, tak když nebudeš vědět kolik si clipů objednat poradí ti.

rromca.ruzova
          Spolupracovník

Opravdu mě tam poradí kolik toho budu potřebovat? A ty jejich clipy jsou umělé nebo pravé, zvládnu to sama přidělat?

LLiliem
            Spolupracovník

Jsou vyrobeny z pravých vlasů a mají široký výběr barev aj tak můžeš kombinovat. Zvladneš to sama není to těžké neboj…

rromca.ruzova
              Spolupracovník

Opravdu děkuji za pomoc a radu, fakt se v tom nevyznám a sem ráda za informace kolem toho.

jjandulka25
      Spolupracovník

Zkuste se objednat http://www.clinicalhair.cz já tam chodím a jsem spokojená. Mám konečně silné vlasy, které nepadají.

ffemuska
        Spolupracovník

A jak jste to docílili?

jjandulka25
          Spolupracovník

Doporučili mi přípravky, které mi pomohly.

ffemuska
            Spolupracovník

Kolik takové vyšetření stojí?

jjandulka25
              Spolupracovník

Vyšetření stojí 500 Kč a kontrola je v ceně.

ffemuska
      Spolupracovník

Doporučili byste mi nějakou trichologii v Brně?

KKarkolka
      Spolupracovník

Holky, mám zkušenosti se stránkou vlasy-k-prodlouzeni.cz. Oni mají v nabídce i kompletní diagnostiku vlasů. Poradili mě kolik pramenů potřebuji, cena je super a jejich clipy jsou dělaný z pravých vlasů a mají sídlo v Brně v Řečkovicích.

iirishanova
      Spolupracovník

Nemáte prosím zkušenost s kvalitou vlasů z http://www.clip-lasy-levne.cz ?

mmichala69
        Spolupracovník

Rok zpátky jsem si u nich kupovala vlasové pásy a pořád je mám a pořád vypadají tak jak když jsem je kupovala, hodně záleží jak se o vlasy staráš, podle toho potom taky vypadají 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
          Spolupracovník

Mě by zajímalo jak jsou na tom ty jejich clip culíky, nevíte jak to vypadá a jak to drží ?

iirishanova
            Spolupracovník

Tak to nevím, ale mám objednanou tu clip ofinu, tak ti pak můžu napsat jak to drží a vypadá 🙂

MMuzejna
      Spolupracovník

Zdravím,  vidím že tady máte hodně zkušeností, děkuji vám za tipy. Zkusím tu stránku u https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/. Tak uvidím jak tam dopadnu 🙂

zzvonilka
      Spolupracovník

Holky, a ty vlasy od vlasy-prodloužení jsou umělý nebo lidské vlasy. Jak o ně pečujete je péče snadná?

LLiliem
        Spolupracovník

Ahojky, ta stránka je super a můžu ti ji vřele doporučit. Poradili mě co a jak a jejich vlasy jsou právé, snadná aplikace a údržba snadná. Můžeš si koupit speciální kartáč, který ti je pomůže rozčesat. Cena je super, opravdu ti tam poradí, zkus to. 🙂

zzvonilka
          Spolupracovník

Děkuji ti moc za info. A ty teda od vlasy-k-prodloužení sama kupuješ? A co vše sis od nich koupila? Ty máš ty clip in vlásky?

889natalie
      Spolupracovník

Čaute, chci se zeptat jakou máte zkušenost s prodlužováním vlasů, případně odkazy moc se v tom nevyznám? Já po vážné nemoci mě nenarůstaj vlasy jak tak jak by měli. Mohli by ste mě některá poradit dík. 🙂

LLiliem
        Spolupracovník

Ahoj, dlouho sme s kamarádkou přemýšleli odkud si zboží objednat. Našly jsme a vyzkoušely http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/ které sídli v Brně Řečkovicích.  Ochotně nám poradili fakt super. 🙂

vevebee@seznam.cz
      Spolupracovník

Já tam objednávám už 2 roky a za mě pořád úplná jednička… kvalita skvělá + dojdou opravdu bleskově.

nniccolka
      Spolupracovník

Já jsem tam jedny vlásky objednávala zrovna dneska dopoledne 😀 to je docela náhoda, tak pak klidně dám vědět, až přijdou, což snad bude zítra, jak píšou 🙂

ddasenicekkseznam-cz
      Spolupracovník

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s těmito clip – in vlasy  https://www.clip-vlasy-levne.cz/vlasy-remy-100-lidske-100g-evropsky-typ/258-clip-in-vlnite-vlasy-prave-lidske-remy-53cm-stredne-hneda.html ? Nebo kdyby ne s těmito, tak klidně s jakýmikoli clip – iny z pravých vlasů, které byste mi doporučily s nějakou pobočkou v Brně? Předem mockrát děkuju

Ukazuji 17 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist