Clip-in vlasy

Femina.cz > Fóra > Krása > Clip-in vlasy
Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjandulka25
      Spolupracovník

Prodlužovala mi je moje kadeřnice pomocí clipů.

ffemuska
      Spolupracovník

A kterou metodou jste si nechala vlasy prodloužit?

jjandulka25
      Spolupracovník

Jsem spokojená s materiálem k prodlužování vlasů od http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Můžu se holky zeptat jestli jste prodloužení konzultovaly s kadeřnicí, která vám vlasy prodlužovala ? Chtěla bych si je totiž nechat taky prodloužit, ale nejsem si jistá počtem a délkou pramenů, ale vůbec.

mmichala69
      Spolupracovník

Holky ony ty eshopy prodlužují vlasy i na těch výdejních místech :O nebo jak to funguje ?

rromca.ruzova
      Spolupracovník

Já doporučuji vlasy-k-prodlouzeni.cz je to super stránka, objednala jsem si tam už hodně clipů. Hrozně ráda si hraju s vlasama. 🙂

iirishanova
      Spolupracovník

Já jsem z Olomouce a jezdím si nechat vlasy prodlužovat do Brna. Radši si přilatím a zajedu než aby mě to stálo míň peněz a měla to mizerně prodloužené.

mmichala69
        Spolupracovník

Kde přesně si je v Brně necáváš prodlužovat jestli se můžu zeptat ?

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Taky si nechávám vlasy prodlužovat v Brně v Řečkovicích, paní je fakt šikovná a je vidět, že jí to baví, jde jí to fakt rychle a výsledek pak stojí za to.

mmichala69
            Spolupracovník

Umí pracovat se všemi metodami prodloužení ? Přemýšlím nakonec nad prodloužením tape-in :).

iirishanova
              Spolupracovník

Tape-in je super volba 🙂 taky jsem s tím prodlužkem spokojená a taky doporučuju paní z Řečkovic 🙂

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Ano, ta paní v Řečkovicích pracuje se všemi metodami a umí je všechny 🙂

iirishanova
              Spolupracovník

Přijde mi, že je to jedna z mála kadeřnic, která to dělá opravdu precizně, protože kohokoliv jsem tam poslala tak byl moc spokojený 🙂

tteritucnakseznam-cz
      Spolupracovník

Na Sibiřskou chodím už cca rok na vlasy taky – mám prodloužené metodou Micro- ring o 30 cm a jsem opravdu moc spokojená… Svoje vlasy jsem bohužel nikdy takhle krásné a dlouhé mít nemohla, takže je to pro mě super alternativa vzhledem k tomu, jak přirozeně výsledek nakonec vypadá.

jjanajanicaaseznam-cz
      Spolupracovník

Ahoj, já nosím clipy taky musím říct, že jsou skvělé. Vůbec nejdou rozeznat od mých, takže jsem moc spokojená, mám je z Clip-Vlasy-Levne, mají pobočku v Řečkovicích na Sibiřské, takže s osobním odběrem určitě není problém. Každopádně i kdybys nakupovala přes net, myslím, že není čeho se bát, určitě by ti popřípadě vlásky kvůli barvě vyměnili, já se taky jednou netrefila a přístup byl super 🙂

ddasenicekkseznam-cz
      Spolupracovník

Já jsem z Prahy, takže kde sehnat v Brně opravdu nevím, každopádně kulmovat a žehlit clipiny rozhodně jde, pokud jsou tedy z pravých vlasů 🙂 To se pak s nimi dá zacházet jednoduše jako s normálními – můžete je mýt, upravovat teplem atd.

nniccolka
      Spolupracovník

Ahoj holky, nevíte, kde sehnat kvalitní clip-in v Brně? Chtěla bych je vyzkoušet, aby seděla barva, takže se mi nechtějí kupovat na netu… A taky by mě zajímalo, jestli nemáte zkušenost s jejich žehlením, natáčením atp. – jde to s těmi clipy vůbec?

Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist