Clip in

Femina.cz > Fóra > Krása > Clip in
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Podle čeho prosím vás poznám kolik je potřeba si objednat těch pramenů ?

mmichala69
        Spolupracovník

Nevím jestli to mají na všech eshopech balené stejně ve stejném počtu, ale já jsem si objednávala dvě balení, ale taky podle toho jaký tip spojů budeš mít.

rromca.ruzova
      Spolupracovník

Holky, já znám stránku https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/. Je opravdu super mají tam spoustu věcí za dobré ceny i dodání je rychlé.

iirishanova
      Spolupracovník

Já nosila měsíc clipy, protože mě zajímalo jestli si na ty dlouhý vlasy zvyknu a pak jsem si je nechala prodloužit metodou tape in a je to boží ! 🙂

mmichala69
        Spolupracovník

To se podívám co je za metodu, protože ji vůbec neznám. Taky přemýšlím nad trvalejším podloužením vlasů, ale spíš jsem se přilkáněla ke keratinu 🙂

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Keratin je super, hlavně ty spoje nejsou vůbec vidět :). Kde si budeš nechávat vlasy prodlužovat ?

mmichala69
            Spolupracovník

Nechávala jsem si je prodlužovat u paní  Řečkovicích, kde má výdejnu ten eshop, co jsem si u nich kupovala vlasy.

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Taky jsem si vybrala na prodlužko paní v Řečkovicích, co spolupracuje s eshopem clip vlasy levně, odkud vlasy mám, tak teď jenom čekám až bude otevřeno 🙂

iirishanova
          Spolupracovník

Nechám ti tady odkaz ať aspoň zjistíš, jak ta metoda tape in vypadá 🙂 http://www.clip-vlasy-levne.cz/56-vlasy-k-prodlouzeni-metoda-tapex-tape-in-evropskeho-typu

mmichala69
            Spolupracovník

Děkuju moc, už jsem si tady z toho eshopu clip vlasy levně objednala vlásky, které mám doma a teď jenom musím kontaktovat tu paní co jste si tu o ní psaly ohledně prodloužení 🙂

iirishanova
              Spolupracovník

Tak zkus kontaktovat tu kadeřnici co spolupracuje s clip vlasy levně 🙂 prodlužko dělá fakt bombasticky

kkikajda
      Spolupracovník

Materiál k prodloužení vlasů od http://www.vlasy-levne.cz je kvalitní a vlasy vypadají zcela přirozeně.

ssema123
      Spolupracovník

Používám tuhle metodu už řadu let. Mám s ní ty nelepší zkušenosti. Můžu porovnávat, před tím sem používala ringy a to byla chyba. Taky mi vlasy brutálně zničily. Vlasy kupuji na clipinhairu v Brně. dokonce mi poradili abych si nemusela barvit vlasy, abych si koupila blon a červenou na melír a tudíž moje vlasy jsou netknuté. Údržba je také velice pohodlná. Stačí šampon, umyvadlo, kondicionér a za 15 min opláchnout – je hotovo.

jjandulka25
      Spolupracovník

Na ples jsem clip in potřebovala rychle a přišly druhý den.

ggiska
      Spolupracovník

O těch clip in slyším poprvé, dobrý tip.

mmartusi
      Spolupracovník

To je pravda, dopoledne jsem si objednala a na druhý den mě zboží přišlo.

zzuzuša
      Spolupracovník

Děkuji za odpověď, na jejich stránkách jsem se dozvěděla, že mají rychlé dodání.

mmartusi
      Spolupracovník

Vlasy si nechávám prodlužovat od http://www.vlasy-levne.cz. Materiál je kvalitní.

jjandulka25
      Spolupracovník

Já jsem si teď v plesové sezóně pořídila clip in od vlasy-levně.

zzuzuša
      Spolupracovník

Kdo má prosím zkušenost s clip in prodlouženímvlasů?

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist