Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Chuť probiotik
Chuť probiotik
- Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel vvendullkop a poslední změna proběhla před 4 roky, 10 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 24.2.2020 v 22:59#475146vvendullkopSpolupracovník
Jee, jste zlaté! Mockrát díky za pomoc, ty Laktobacílky už mám v košíku a mezítím tomu ještě dám šanci s jídlem, tak snad bude líp…ještě jednou každopádně díky.
- 23.2.2020 v 9:14#475118vevebee@seznam.czSpolupracovník
Já bych byla buď pro nějakou ochucenou verzi, jak už tu někdo doporučil nebo zkusit přidat k tomu jídlu + pořádně zapít a snad to nebude takový problém. Na sílu to asi bude spíš kontraproduktivní, ale věřím, že už to tak zlé nebude.
- 20.2.2020 v 20:11#475111nniccolkaSpolupracovník
My tedy s oběma syny bojovali úplně s tím samým a bohužel ne jen u probiotik, ty se alespoň dají sehnat i v dětských ochucených verzích… to normální prášky samozřejmě ne a to je teprve oříšek. Zlaté léto, to jsou vždycky oba zdraví jak řípa. Jinak co se tipu týče, u nás to zachránily třešňové laktobacílky Naturevia. Žádný barviva, účinek perfektní a chuťově to pro ně bylo spíš jak balení bonbonů haha.
- 19.2.2020 v 19:01#475069tteritucnakseznam-czSpolupracovník
Zdravím, u nás naštěstí bez problému, je to dle mého hodně o přístupu, někdy holt jiná možnost není a je to přeci jen pro jejich dobro a zdraví. A to je hlavní, chuť se dá téměř vždycky nějak přetrpět.
- 18.2.2020 v 8:46#475046vvendullkopSpolupracovník
Ahoj všem! Dcera 3 roky se mi od včerejška doma trápí s antibiotiky a opakovaně odmítá probiotika, co jsme měli doma a jíme normálka my s manželem, skrz chuť. Nevěděl by někdo, jak to pro ni zmírnit, do čeho zabalit nebo spojit s nějakým jídlem? Popřípadě pokud bude nejhůř, máte ozkoušené nějaké, co děcka normálně baští? Ani nevím, jestli je to jen na truc nebo je to normální… jak je to u vás?
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.