Chudokrevnost

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Chudokrevnost
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      hhancanov
      Spolupracovník

Snažím se jíst hodně stravy bohaté na železo, ale přijde mi, že se to snad ani nedá toho denně zkonzumovat tolik, navíc bohužel nemám čas si každý den vařit. Proto hledám nějaký kvalitní doplněk stravy s železem, ideálně s přírodním složením, budu ráda za tipy.

mmichala69
      Spolupracovník

Captafer bere i sestra kvůli chudokrevnosti nicméně je výborný i v těhotenství, já ho beru teď v 6. měsíci kvůli železu 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Určitě ti pomůže, jen si pohlídej, abys jedla hodně železa ve stravě. A super je, že se u něj nemusí omezit pití čaje a kafe, jako u klasickýho železa.

VViola_S
      Spolupracovník

Moc díky, všechno pročtu a zítra pro něj skočím do lékárny, snad mi taky zabere.

HHanička45
      Spolupracovník

Ano, to je doplněk stravy, který tělu pomáhá vstřebávat železo. Před nějakou dobou jsem ho užívala a pomohl mi. Dá se normálně koupit v lékárně. Mrkni tady pro víc informací http://www.captafer.cz.

VViola_S
      Spolupracovník

To je lék? Je na recept prosím?

HHanička45
      Spolupracovník

Ahoj, já jsem brala Captafer a pomohl mi.

VViola_S
      Spolupracovník

Zdravím, mám hodně silnou menstruaci a bohužel jsem díky tomu chudokrevná. Poradíte, co by mi mohlo pomoct? Máte podobnou zkušenost?

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist