Broušení nožů

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Broušení nožů
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      BBedriška Malá
      Spolupracovník

Já jsem se na tu ostraposta koukala a ten ceník mají normálně na webu 🙂 A je to podle toho, kolik a jak často si necháš nože brousit 🙂

llibuse86
      Spolupracovník

Ahoj, ta ostraposta.cz je v pohodě. A je to snadný a hlavně pohodlný… Uděláš objednávku, zadáš, kolik nožů naostřit a oni ti pošlou obálku s kryty na čepel. No a ty ty nože pak pošleš zpátky a oni je nabrousí a pošlou ti je zpět. A musím teda říct, že nože jsou bezvadně nabroušení. No a trvá to celý asi týden.

PPolinko
        Spolupracovník

Ahoj a kolik ta služba stojí?

KKatchorka
      Spolupracovník

Ahoj, ne https://www.ostraposta.cz/ neznám… Jak to funguje? Mohla bych napsat info? A jak dlouho vše trvá?

llibuse86
      Spolupracovník

Ahojky 🙂 Já nože posílám na nabroušení přes ostraposta.cz. Znáš tuto službu? Ta je super, já jsem byla úplně nadšená z toho, jak perfektně to funguje. A nože jsou profi nabroušený.

KKatchorka
      Spolupracovník

Ahoj všem, měla bych prosím dotaz… Kde necháváte brousit nože? Kam se dneska dají donést, aby byly kvalitně nabroušeny?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist