- Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel KKarkolka a poslední změna proběhla před 6 roky, 1 měsícem.
- AutorPříspěvky
- 12.2.2019 v 12:11#462125KKarkolkaSpolupracovník
Také jsem se o pumpě dočetla v diskuzích, tak jsem se po tom začala pídit a je to fakt hodně dobrá věc, byla jsem ráda, že jsem si ji koupila.
- 2.2.2019 v 13:35#461776LLiliannaSpolupracovník
Holky, tak je to tak, jak píše Anka. Já jsem teda taky rodila v Brně a jak jsi napsala o té pumpičce, tak jsem to začala shánět. Zeptala jsem se na to svýho gynekologa a ten už přesně věděl. Je to pumpučka, která kanylou vede umrtvovací látku do ranky. Dají ti ji hned při operaci, takže sama s ní nemanipuluješ. Jinak je teda na předpis a stojí kolem 4 tisíc, ale můžu vám říct, že za tu úlevu to tedy stojí.
- 26.10.2018 v 10:50#457727AAnka45Spolupracovník
Ahoj, no ani mi nemluv… Já jsem rodila císařem a teda nevzpomínám na to vůbec v dobrém… Ale medicína je dneska už zase někde jinde! Kamarádka teď rodila v Brně a taky císařem. Objednala si ale jakousi pumpičku, kterou jí doktor po zákroku aplikoval. Ta pumpička do ranky vhání anestetikum, které ale umrtvuje jen tu ranku, nejde pak dál do těla, takže tě neoblbne a navíc nemá vliv na mléko. Hele, tak se na to zeptej gynekologa…
- 29.11.2018 v 12:03#459456BBedriška MaláSpolupracovník
Jak jako objednala? O co prosím tě jde? A kde se taková pumpička dá sehnat?
- 2.10.2018 v 15:15#456755LLiliannaSpolupracovník
Ahoj maminy, tak bych se vás ráda zeptala – jak jste prožívaly váš porod? Mě jde o to, že mi doktor říkal, že to vypadá, že budu muset rodit císařem. Jako mě je to jedno, jen aby malá byla v pořádku. Jen mám strach, protože císař je prostě regulérní operace, jak pak zvládnu tu bolest z té ranky…
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.