Bolesti zápěstí

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Bolesti zápěstí
Ukazuji 1 odpověď vlákna
  • Autor
      EEvaJasan
      Spolupracovník

Zdravím, doporučuji přístroj Vibracool – měla jsem podobný problém a s přístrojem jsem bez potíží.

HHelaStach
        Spolupracovník

Napsala byste mi prosím jak přístroj funguje a jestli se třeba dá vzít někam sebou? Moc díky.

EEvaJasan
          Spolupracovník

Přístroj Vibracool chladí a vibruje, tím snižuje citlivost nervů a tím ulevuje od bolesti. Navíc ho můžete nasadit kdekoliv a hned pomáhá. Tady najdete víc informací o přístroji https://eshop.treemed.cz/vibracool/vibracool-loket-zapesti/

HHelaStach
            Spolupracovník

Moc díky za doporučení. Hledala jsem si na Vibracool ještě jiné recenze na jiných diskuzích a je hodně chválen a doporučován. Už jsem si ho objednala a těším se až ho vyzkouším a zbavím se léků na bolest.

HHelaStach
      Spolupracovník

Dobrý den, trpím na bolesti zápěstí – hodně pracuji na počítači a zápěstí dostává zabrat. Nemáte doporučení jak zápěstí zklidnit, když přijdu večer domů? Zatím si beru prášky na bolest, ale to není řešení.

Ukazuji 1 odpověď vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist