Bobík v akci

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Bobík v akci
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJarka50
      Spolupracovník

Podle mě jsou mnohem lepší a zdravější jídla pro děti i kupovaná 😉

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

S tím naprosto souhlasím, navíc pokud jde o kupované svačiny.

JJaninaR
          Spolupracovník

Co by jste nám doporučily ? Mám poměrně rozmlasné děti, takže jenom tak něco nesní.

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

Tak třeba u nás jsou oblíbené kapičky cool od sunaru 🙂 doporučuju vyzkoušet, určitě budou dětem chutnat.

SSonulinkaV
      Spolupracovník

Zdravím, maminky a jaký máte názor na obsah škrobu a želatiny v Bobíku? Myslíte, že to nevadí?

iirishanova
        Spolupracovník

Toho škrobu je tam tak strašně málo, že bych to vůbec neřešila to je jedna věc a želatinu obsahují potraviny, které běžně jíme a neřešíte to a když je jí trošku v jogurtu tak ano ? 🙂 Nehledě na to, že želatina je pro tělo prospěšná 😉

mmichala69
          Spolupracovník

Přesně jak píšeš, ale taky mi trvalo než jsem se k této informaci dostala. Dřív jsem patřila do skupinky, která želatinu odsuzovala než jsem zjistila, že je to přirozená a základní součást stravy.

iirishanova
            Spolupracovník

Než jsem ho začala kupovat, tak jsem si zjišťovala složení přímo na jejich stránkách http://www.bobik.cz

mmichala69
              Spolupracovník

Mají teď i nové zajímavé video o výrobě 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=d__a3bt9lAo

HHelaStach
      Spolupracovník
      KKandina
      Spolupracovník

Dobrý večer, teď jsem ho v akci neviděla, ale v Globusu by měl být od 13.5., taky se tam chystám nakoupit zásobičku 🙂 Bobík u nás mizí rychlostí blesku 🙂

PPostilka
      Spolupracovník

Zdravím, maminky poradíte mi, kde mají teď Bobíka v akci? Kupuju vždycky zásobu, protože ho děti milují, ale teď jsem ho v akci nikde neviděla.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist