Batoh 3. třída

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Batoh 3. třída
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Myslíte, že je od 3. třídy vhodný batoh ?

iirishanova
        Spolupracovník

Proč by ne, ve 3.třídě už mají těch věcí poměrně víc, dítě už je větší, takže aktovka si myslím, že už zase není úplně vhodná 🙂

mmichala69
          Spolupracovník

Paráda, to je super, dívala jsem se právě na ten baagl a mají moc hezké batohy, tak syna nejspíš vybavím od nich, protože potřebuji i pouzdro a je toho prostě víc.

AAsili
      Spolupracovník

Batohy jsou fakt krásné – taky jsem pátrala na internetu a tato značka se mi zatím líbí nejvíc.

KKristýna Vlastnik
      Spolupracovník

Moc díky za tip – batohy mají fakt hezké a vypadají i kvalitně, určitě u nich vybereme 🙂 Co jsem četla i jiné diskuze, značka Beckmann je hodně oblíbená.

rrandinka
      Spolupracovník

Dobrý večer, dcerce jsme taky pořizovali batoh od Beckmann a je super. Je lehoučký, má spoustu reflexních prvků a nabízí maximální komfort při nošení.

SSonulinkaV
      Spolupracovník

Zdravím, doporučuji stránky zdravybatoh.cz – mají norské batohy Beckmann a ty jsou hodně kvalitní a mají hezký design. Taky pro syna jeden máme a spokojenost.

KKristýna Vlastnik
      Spolupracovník

Zdravím, jaký batoh pro děti ve třetí třídě máte? Syn měl doteď aktovku, ale do třetí třídy by už chtěl batoh, děkuji.

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist