Antibiotika

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Antibiotika
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      vvendullkop
      Spolupracovník

Mockrát děkuji za rady a tipy, jste parádní. Probiotika určo pořídíme! Zatím přeji hezký den.

vevebee@seznam.cz
      Spolupracovník

Jednoznačně souhlas s probiotiky, jeidné co, tak si u nich správně pohlídejte, v kolik je budete dceři dávat, jelikož je potřeba je brát ve správný čas mezi dávkami antibiotik. Osobně pokud mohu doporučit, mrkněte na Naturevia, mají verzi probiotik i pro děti a za mě opravdu bezkonkurenční, dcera je brala až bych řekla s radostí 😀

ddasenicekkseznam-cz
      Spolupracovník

Určo doporučuju mrknout po nějakých probioticích, střeva dostávají dost zabrat hlavně z toho důvodu, že antibiotika ničí krom škodlivých bakterií i ty pro tělo „přátelské“, takže se pak často naruší střevní mikroflóra a imunita. Probiotika pak slouží právě k doplňování potřebných látek tělu(bakterie), přesně aby co nejvíce předešlo možným vedlejším účinkům atp.

tteritucnakseznam-cz
      Spolupracovník

Za mě rozhodně jablka, banány a kefír, ten je pro tělo při ant. Perfektní!

vvendullkop
      Spolupracovník

Dobrý den, dceři dnes doktorka předepsala antibiotika a vzhledem k tomu, že je doposud nikdy neměla a já mám z nich po přečtení spousty článků tak trochu respekt, chtěla bych se zeptat na nějaké tipy. Nejvíc jsem načetla o střevních potížích, které je často doprovází… nevíte, co by mohlo preventivně pomoct? Obecně budu moc ráda za jakékoli tipy.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist