- Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel vvendullkop a poslední změna proběhla před 5 roky, 4 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 19.12.2019 v 18:37#473877vvendullkopSpolupracovník
Mockrát děkuji za rady a tipy, jste parádní. Probiotika určo pořídíme! Zatím přeji hezký den.
- 18.12.2019 v 19:48#473800vevebee@seznam.czSpolupracovník
Jednoznačně souhlas s probiotiky, jeidné co, tak si u nich správně pohlídejte, v kolik je budete dceři dávat, jelikož je potřeba je brát ve správný čas mezi dávkami antibiotik. Osobně pokud mohu doporučit, mrkněte na Naturevia, mají verzi probiotik i pro děti a za mě opravdu bezkonkurenční, dcera je brala až bych řekla s radostí 😀
- 17.12.2019 v 19:27#473740ddasenicekkseznam-czSpolupracovník
Určo doporučuju mrknout po nějakých probioticích, střeva dostávají dost zabrat hlavně z toho důvodu, že antibiotika ničí krom škodlivých bakterií i ty pro tělo „přátelské“, takže se pak často naruší střevní mikroflóra a imunita. Probiotika pak slouží právě k doplňování potřebných látek tělu(bakterie), přesně aby co nejvíce předešlo možným vedlejším účinkům atp.
- 16.12.2019 v 18:53#473698tteritucnakseznam-czSpolupracovník
Za mě rozhodně jablka, banány a kefír, ten je pro tělo při ant. Perfektní!
- 14.12.2019 v 14:03#473645vvendullkopSpolupracovník
Dobrý den, dceři dnes doktorka předepsala antibiotika a vzhledem k tomu, že je doposud nikdy neměla a já mám z nich po přečtení spousty článků tak trochu respekt, chtěla bych se zeptat na nějaké tipy. Nejvíc jsem načetla o střevních potížích, které je často doprovází… nevíte, co by mohlo preventivně pomoct? Obecně budu moc ráda za jakékoli tipy.
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.