Aktovky Baagl

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Aktovky Baagl
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Má tady ta značka u těch aktovek a batohů ergonomická záda ?

iirishanova
        Spolupracovník

Jasně, jak u batohů, tak i u aktovek, stačí vždycky mrknout na popisek u dané aktovky nebo batohu a mají to tam napsané.

mmichala69
          Spolupracovník

Dívala jsem se, že mají svačinové krabičky. Využíváte to u dětí nebo je to zbytečné ?

iirishanova
            Spolupracovník

Zbytečné to rozhodně není, ba naopak v tom svačinu donesou do školy v celku, nepomačkanou ;). Do ničeho jiného než do krabiček dětem svačiny nedávám.

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Přesně to mě taky zajímalo, tak jsem ráda, že je lepší tu sváču dát do krabičky, akorát ji teda musím doobjednat, protože jsem na stránkách baaglu kupovala setík bez krabičky.

AAsili
      Spolupracovník

Moc díky, aktovky mají hodně povedené a velký výběr 🙂 Syn už si vybral aktovku Baagl Shelly Space Game, miluje počítačové hry, tak to byla jasná volba.

KKlára29
      Spolupracovník

Ano, jsou lehké a mají ergo záda i další vychytávky. Navíc je značka opravdu kvalitní, vše mají dobře propracované a krásné. Mrkněte na jejich stránky na http://www.baagl.cz

HHanička45
      Spolupracovník

Maminky zdravím, mají aktovky od značky Baagl ergonomicky tvarovaná záda a jsou lehké, poradíte?

KKlára29
      Spolupracovník

Zdravím, mladší dcerka od nich má aktovku a starší batoh do školy. Značku 100% doporučuju – batoh i aktovka je kvalitní.

AAsili
      Spolupracovník

Dobrý den, na internetu jsem narazila na krásné aktovky značky Baagl. Máte se značkou zkušenost?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist