Fondue

Suroviny

máslo
100 g
sýr fontina nebo ementál
200 g
mouka
50 g
žloutek
2 ks

Postup přípravy:

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme nakrájený sýr a přilijeme pomalu za stálého míchání trochu vody. Zamícháme a uvedeme do varu. Za stálého míchání přidáme mouku a osolíme podle chuti. Přidáme po troškách vodu podle konzistence. Necháme ještě chvíli povařit. Stáhneme z ohně. Pak vmícháme žloutky. Podáváme k masu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 1:57| autor: Martina Chlumská

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist