Filet mignon na pepři

Suroviny

špička ze svíčkové
4 plátky (2 až 3 cm silných)
naložený zelený pepř
1 PL
drcený steakový pepř
1 ČL
hladká mouka
1 ČL
máslo
20 g
worcestr
1 ČL
sůl
dle chuti
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Lehce naklepejte 2-3 cm silné plátky masa, upravte do původního tvaru, potřete solí, pepřem a olejem. Nechte chvíli rozležet, pak je obalte v hladké mouce. Na rozehřáté pánvi potřené olejem je zprudka opečte z jedné a pak i druhé strany, příkon tepla snižte a maso dopečte. Vyndejte ho z pánve a položte na nahřáté talíře. Do pánve přidejte zelený pepř, zastříkněte jej vodou, přidejte máslo, worcester, krátce povařte a přelijte přes maso. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist