Filé s lečem a sýrem

Suroviny

rybí filé
4 ks
rajče
5 ks
papika
2 ks
cibule
1 ks
citrónová šťáva
mletý kmín
sladá paprika
sůl
sýr

Postup přípravy:

Cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na půlkolečka. Polovinu vložíme do pekáče, poklademe porcemi filé, osolíme a dle chuti okořeníme, pokapeme citronovou šťávou a přikryjeme druhou polovinou zeleniny.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme doměkka, těsně před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem a necháme ho lehce zezlátnout. Podáváme s bramborem nebo pečivem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.4.2011 9:27| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist