Feferonková pasta

Suroviny

feferonky
400 g
česnek
6 stroužků
sladký kečup
150 ml
ocet
2 lžíce
sůl
1 lžička

Postup přípravy:

Feferonky očistěte od stopek, semeníky můžete vyndat nebo ponechat, dejte je do hrnce, nepatrně podlijte a poduste zvolna asi 5 minut, aby změkly. Pak je rozmixujte, dejte do kastrolu, přidejte kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání povařte do husté pasty. Feferonkovou pastu naplňte do malinkých skleniček a sterilujte 5 minut při 90 °C, větší skleničky sterilujte 10 minut.

Tip: Používejte na ochucení omáček, dipů, masa apod.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist