Fazolový salát se zeleninou a majonézou

Suroviny

bílé fazole
400 g
mrkev
200 g
celer
300 g
cibule
100 g
sladkokyselá okurka
200 g
majonéza
200 g
sůl
pepř
citron
cukr

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Fazole den předem namočíme a pak je uvaříme doměkka. Osolíme je až těsně před dovařením. Zcedíme je, necháme prochladnout a pak je smícháme s uvařenou, na nudličky nakrájenou zeleninou.

Na závěr přidáme okurky a cibuli. Pak vše spojíme majonézou ochucenou solí, pepřem, cukrem a trochou citrónové šťávy.

Salát výborně chutná k pečenému nebo vařenému uzenému masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2011 6:02| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist