Fazolová polévka - minestrone

Suroviny

bílá fazole
150 g
olivový olej
2 PL
libová anglická slanina
50 g
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
brambora
2 ks
rajče
4 ks
cuketa
1/2 ks
zelená paprika
1 ks
řapíkatý celer
2 stonky
mrkev
2 ks
sladký kečup
2 PL
sůl, pepř
dle chuti
vlasové nudle
50 g
zelená petrželka
dle chuti
parmezán
dle chuti

Postup přípravy:

Namočte přes noc do studené vody 150 g bílých fazolí. Potom je uvařte doměkka. Na 2 lžících olivového oleje zpěňte 50 g libové anglické slaniny, drobně nakrájenou cibuli a 2 nasekané stroužky česneku. Přidejte na kostky nakrájené 2 brambory, 4 rajčata, 1/2 cukety, malou zelenou papriku, 2 stonky řapíkatého celeru, 2 mrkve, promíchejte a krátce opékejte. Potom vmíchejte 2 lžíce sladkého kečupu, uvařené fazole, dolijte podle potřeby vodou, uveďte do varu, osolte, opepřete a 7 minut povařte. Přidejte ještě 50 g vlasových nudlí a vařte 1 minutu. Dochuťte a vmíchejte jemně nasekanou zelenou petrželku. K polévce podávejte nastrouhaný parmezán.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist