Fazolová polévka s klobásou

Suroviny

červené fazole ve slaném nálevu
1 konzerva
ostravská klobása
150 g
olej
1 PL
slanina
30 g
středně velká brambora
4 ks
cibule
1 ks
mrkev
100 g
celer
70 g
hrášek nebo zelená fazolka
100 g
sladká nebo pálivá mletá paprika
1 ČL
hotová jíška
3 PL
petrželka nebo pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte drobně nakrájenou slaninu, cibuli, mrkev a celer. Odstavte, vmíchejte na kostky nakrájené brambory, hrášek a papriku, zalijte asi 0,75 l vody, uveďte do varu, osolte, opepřete a 10 minut zvolna vařte. Přidejte scezené propláchnuté fazole, jíšku a krátce povařte. Nakonec vmíchejte jemně nasekanou petrželku nebo pažitku.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist