Fazolky s rajčetem po bulharsku

Suroviny

fazolový lusk
1 kg
cibule
3 ks
rajče
4 ks
olej
100 g
mletá paprika
1 ČL
mouka
2 PL
sůl, kopr, petrželka
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěné fazolky zbavíme vláken, nakrájíme na větší kousky a dáme na zpěněnou drobně nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, lžičku papriky, rozsekaný kopr a vše dusíme na mírném ohni do změknutí. Pak rozkvedláme v troše vody lžíci mouky, fazolky zahustíme a povaříme ještě 10 minut. Osolíme až ke konci úpravy. Na talíři posypeme petrželkou. Podáváme s chlebem, dalamánkem nebo brambory.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist