Dvoubarevná dýňová bábovka

Suroviny

dýně
200-300 g
práškový cukr
150 g
olej
200 ml
polohrubá mouka
300 g
vejce
3 ks
vanilkový cukr
1 balíček
prášek do pečiva
1 balíček
kakao

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Celá vejce umícháme spolu s práškovým cukrem, vanilkou a rozpuštěným máslem (olejem). Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou dýni, mouku a prášek do pečiva. Umíchané těsto rozdělíme do dvou misek, do jedné přidáme kakao a střídavě vlejeme do bábovkové formy. Vložíme do trouby a pečeme při 180° asi 45 minut. Upečenou bábovku pocukrujeme práškovým cukrem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.7.2011 9:37| autor: Beetty

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist