Dušený králík na česneku s petrželkou

Suroviny

stehna z králíka
2 ks
hřbet z králíka
1 ks
česneku
3 stroužky
olivového oleje
6 PL
sůl
hřebíčky
3 ks
citrónové šťávy
2 PL
zelené petrželky
1 svazek
mletý pepř

Postup přípravy:

Králičí stehna a hřbet rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, vložíme do hluboké pánve s rozpáleným olejem, přidáme česnek a pod poklicí zvolna pečeme na mírném plameni. Dle potřeby maso podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, tak přidáme hřebíček, citrónovou šťávu a bez poklice dodusíme doměkka. Nakonec podle chuti osolíme. Při podávání podlijeme šťávou a ozdobíme petrželkou nasekanou nadrobno.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2014 1:22| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist