Dušené žampiony se šlehačkou

Suroviny

žampiony
350 g
hladká mouka
2 ČL
máslo
50 g
šlehačka (kelímky)
2 ks
dezertní víno
1 PL
sůl
bílý pepř

Postup přípravy:

0čištěné žampiony nakrájíme na plátky. Vložíme je do rozehřátého másla, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme 20 minut. Šlehačku promícháme s moukou, přidáme víno a nalijeme na houby. Zvolna dodusíme. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2015 11:18

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist