Dušené vepřové koleno na zelí s pivem

Suroviny

vepřové koleno
1 ks
hořčice
1 ks
česnek
1 stroužek
černé pivo
500 ml
kysané zelí
1 kg
cibule
500 g

Postup přípravy:

Do pekáče dáme kysané zelí s cibulí. Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalejeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme onou výše uvedenou kašičkou, vložíme do pekáče a zbytek piva dolejeme do pekáče. Dusíme asi hodinu, potom odkryjeme horní pekáč a dle chutí a barvy dopečeme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.2.2015 1:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist