Dušené houby s rajčaty a smetanou

Suroviny

čerstvé houby
300 g
oloupaná rajčata
300 g
cibule
1 ks
vývar z kostky
bílé víno
100 ml
kysaná smetana
200 ml
olej
3 PL
sekaná petrželka
1 PL
sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Očistěné houby nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme oloupaná rajčata, nakrájená na měsíčky, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Přilijeme bílé víno.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist