Dušená krůta na víně se slaninou a zeleninou

Suroviny

porce krůty
4 ks
slaniny
60 g
másla
60 g
oleje
1 PL
bílého vína
2 dcl
zmrazenou zeleninovou směs
větší cibuli
1 ks
mletý pepř, sůl, zelenou petrželku

Postup přípravy:

Maso osolíme opepříme a protkneme slaninou. Na másle a oleji zpěníme cibuli a přidáme porce krůty. Osmažíme po všech stranách, podlijeme vínem a spolu s petrželkou dusíme do měkka. Podáváme s rýží, bramborovou kaší, pečivem…

Dobrou chuť!

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist