Dušená kotleta na víně

Suroviny

vepřové kotlety
1 kg
sůl
1 špetka
hladká mouka
1 hrst
sádlo
1 PL
cibule
1 ks
hořčice
1 PL
bílé víno
5 PL

Postup přípravy:

Kotlety osolíme, poprášíme moukou, na sádle opečeme, přidáme nasekanou cibuli, kterou taky osmahneme. Mírně podlité dusíme. Když maso změkne, přidáme hořčici, víno a podusíme. Jako příloha se hodí rýže nebo hranolky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2012 12:53| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist