Drůbeží salát s celerem a sýrem

Suroviny

zbylé pečená drůbež
300 g
celer
250 g
jablko
1 ks
sýr ementál
100 g
majonéza
150 g
sůl
pepř
cukr
citron
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostičky, přidáme uvařený a rovněž na kostičky nakrájený celer, oloupané, nadrobno nakrájené jablko a kostičky sýra.

Vše spojíme majonézou a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónem.

Před podáváním necháme salát několik hodin uležet v chladu.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.11.2011 8:57| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist