Drůbeží játra na žampionech

Suroviny

drůbeží játra
750 g
cibule
3 ks
žampiony
250 g
anglická slanina
100 g
kečup
3 lžíce
olej
na opečení
hladká mouka
na posypání
drcený kmín
na dochucení
sůl a pepř
na dochucení

Postup přípravy:

Játra odblaňte a pokrájejte. Cibuli oloupejte a nadrobno nasekejte. Anglickou slaninu nakrájejte na proužky a nechte ji v kastrůlku krátce opéct. Žampiony oloupejte a nakrájejte na plátky. Na rozpáleném oleji osmahněte cibuli a přidejte játra. Prudce je opékejte za všech stran asi 2 minuty. Potom k nim přidejte žampiony a společně za občasného míchání opět chvíli smažte. Nakonec vmíchejte opečenou slaninu. Dochuťte kečupem, kmínem, pepřem a solí a podávejte s opékanými bramborami a zeleninovým salátem.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist