Domácí vepřová dobrota se solí

Suroviny

hodně libového bůčku s kůží, nebo bůček napůl s pleckem
1 kg
rychlosoli
20 g

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky velké asi 1,5 x 1,5 cm. Přimícháme sůl, kterou si PŘESNĚ navážíme! Nasolené maso dobře propracujeme rukou a naplníme do skleniček, otřeme okraj, dobře zavřeme a dáme vařit do vody (úplně potopené). První den vaříme od doby varu 2 hodiny, do druhého dne necháme skleničky v hrnci. Druhý den vaříme maso od doby varu 1 hodinu. Po mírném zchladnutí vody skleničky vyndáme a dáme je do sklepa nebo do spíže.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.9.2016 9:29| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist