Domácí vařená smetanová majonéza

Suroviny

smetana
1/8 l
zeleninový vývar
5 PL
olej
3 PL
ocet
3 PL
žloutky
2 ks
hladká mouka
1 ČL
sůl

Postup přípravy:

Všechny suroviny smícháme a ve vodní lázni mícháme do zhoustnutí. Nesmí se vařit, srazila by se.

Zahoustlou majonézu odstavíme a mícháme do vychladnutí. Můžeme dochutit i pikantní hořčicí.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist