Domácí tavený sýr s pažitkou

Suroviny

měkký tvaroh
1 balení
jedlá soda
1 ČL
máslo
1 ČL
uzená šunka
dle libosti
pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou. V kastrolu rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce a to je vše. Tvaroh během 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít původní tvarohovou chuť. Stane se z něj opravdu tavený mazací sýr.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist