Domácí rajská polévka

Suroviny

dobře vyzrálé rajče
10 ks
česnek
6 stroužku
olivový olej
dle chuti
voda
1 l
kostičky opečeného chleba nebo pečiva
dle potřeby
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Rajčata nařízněte do kříže, spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky. Lístky bazalky nakrájejte nadrobno.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Česnek nakrájený na plátky opražte dozlatova na 6 lžících olivového oleje. Poté přidejte rajčata a poduste asi čtvrt hodiny. Zalijte 1 litrem vody a přiveďte k varu, pak povařte asi 10 minut na mírném ohni. Osolte, vsypte bazalku. Podávejte s kostičkami opečeného chleba,

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.8.2012 9:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist