Domácí pečenáče s cibulkou

Suroviny

filety z ryby
500 g
ocet
1 hrnek
voda
4,5 hrnků
sůl
pepř
vegeta
magi
velká cibule
3 ks
cukr
1 KL
kuličky nového koření
5 ks
bobkový list
2 ks
hladká mouka
vejce

Postup přípravy:

1. Filety osolíme opepříme a obalíme nejprve ve vejíčku a pak teprve v mouce. Opatrně usmažíme a necháme schladnout.

2. Mezitím si připravíme nálev: Vodu, ocet, vegetu, cukr, magi, koření a cibuli nakrájenou na kolečka necháme přejít varem (cca 3 minuty na mírném ohni).

3. Necháme vychladit (můžeme ochutnat a dle potřeby dochutit). Poté do připravené nádoby klademe filé a nakonec přelijeme nálevem s cibulí. Necháme odležet do druhého dne. Podáváme s chlebem či vekou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2010 2:32| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist