Domácí máslo s petželkou

Suroviny

máslo
150 g
okurka
1 ks
petrželka
1 ČL
citrónová kůra
1 špetka
citrónová šťáva
pár kapek
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Změklé máslo utřeme s trochou soli, ostatní suroviny velmi jemně nasekáme a smícháme s máslem. Necháme v ledničce řádně vychladit.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.2.2013 3:57| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist