Domácí kečup s rajčaty a jablky

Suroviny

octa
1/8 l
cukru
200-250 g
sladké papriky
1 PL
pálivé papriky nebo půl čerstvé či usušené feferonky
1 PL
mletého pepře
1 ČL
hřebíčku
3 ks
kuliček celého pepře
5 ks
kuliček nového koření
8 ks
soli
2 PL
cukr, libeček
rajských jablíček
2 kg
cibule
300 g
jablek
500 g

Postup přípravy:

Rajčata, cibuli a jablka nakrájíme na kousky, rozvaříme, přidáme ostatní přísady a ještě chvíli povaříme. Dále rozmixujeme, procedíme (prolisujeme), naplníme do sklenic a sterilizujeme asi 15 minut při 80°C.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist